jaha..

Då va helgen snart slut. En ny vecka nya tag. I morgon ska jag till läkaren för första gången. Han va ju sjuk sist, så fick ny tid i morgon. Hoppas de går bra. Känner mig lite smått nervös, sen blir de samtal med Kitta. Haft feber i helgen, känt mig svag.

fundera..

funderat på samtalet jag hade i går, funderade på hur jag mått den sista tiden, fundera på kommentarer jag fått. Mår sådär idag igen, känner mig slut och utmattad. Har en del funderingar utan svar... Ibland undra jag hur mycket man ska hålla inom sig, så man slipper äta upp de sen.. bara fundera...

vill gömma mig..

vill bara gömma mig från världen ett tag. Gå ide, sova... Mår illa som f*n , huvudet gör lika ont fortfarande.

*suck*


sovit konstigt..

drömt om en begravning. inget skoj. Satt uppe lite i natt när jag inte kunde sova och ritade lite. Nu sitter jag här med mitt kaffe, och vet fortfarande inte när jag ska va hos Kitta. Får inte tag på henne heller.. jaja..

tid i morgon??

har ingen aning när jag ska vara hos Kitta i morgon. Noll koll. Inte fått tag på henne idag heller så jag vet ej. hm börja jag redan bli gammal och tappa minnet??

yttre och inre...

yttre och inre kaos ikväll.

kaaaaalllt

fryser så jag skakar. Inte riktigt vaknat till liv idag. Sovit jätte dåligt och oroligt. Känner mig inte som människa idag. och detta jäkla väder underlättar ju inte. Mitt kaffe tog slut nu, så jag måste ta mig till affären sen. Ska annars bara vara hemma idag. Ska rita lite, och städa undan lite. I morgon är de psykologdags igen.

yeah

varit en super trevlig eftermiddag. Så skoj. Precis hemkommen nu. Ska gå en runda med tilda, sen blir de soffan och en film. Är så fruktansvärt trött, huvudet bara bankar.

fryser..

helt sjukt va kallt de är. Fryser inombords med. Vill ha värme. haft massa kläder på mig i natt. hatar att frysa. Var hos Kitta igår, och de gick bra. Vi läste journaler igen. En gång där hade jag över 96 stygn på kroppen, på en gång. Gu mådde inget bra då. Hela livet va rörigt och kaosigt då. Ska snart bege mig in till stan. Träffa Anna och Cecilia. Ska bli intressant. Sen blir de hem och vila, min huvudvärk vägra gå över.

mått sådär ett par dagar..

mått konstigt några dagar nu. har inte orkat skriva nått. ska till Kitta om några timmar.

trött

är mega trött idag. har sovit rätt okej annars i natt. Precis varit ute med Tilda igen, fryser så. Ska göra mig en kopp te, och värma mig. Annars är de väl en ok dag än. Längtar tills måndag då jag ska till Kitta.

=(

mår illa och fryser. satt ut min ena medicin själv med, de på verka kroppen på ditt sätt.

lång natt..

natten har varit lång, varit ute med vovven en runda. ska lägga mig och vila igen sen.

skrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

skrik och gråt. ångest och panik. ska försöka sova, ska till Kitta om jag lyckas. sov gott, ska krama vovvem nu, och tanka på min älskade katt.

R.I.P

R.I.P min älskade katt! tack för alla dessa åren!!! Kommer sakna dej grymt mycket. De här gjorde så ont i mig, du somnade in i min famn. Tillslut var du alldeles livlös. Mitt hjärta gråter och skriker. Saknar dej redan. Hoppas du har de bra i katt himlen. Jag älskar dig! Alltid... Du har en speciell plats i mitt hjärta. Fina birgitt!! Fina du.. Tilda pep och gnällde när jag kom ut med dig, hon fattade att du var borta. Hon kommer med saknar att ha dej här. Kan inte skriva mer nu, bara gråter... Älskar dig kisemisen.

tiden.....

tiden går långsamt idag.

varför??

varför ska alla va så söta, och ha fina personligheter? själv är jag bara ett monster, vill med va fin, och bra

läkare..

om man haft en läkare i många många år, som känner en väl, som vet hur rädd jag är för viktuppgång, varför gång på gång får man nya? Inte konstigt att man inte rasa i vikt som förr... ska ska sluta med nästan alla nu. utan att rådfråga läkare.

slapp kväll..

slapp kväll, film och ett glas vin. Mys med tilda och katten, i morgon får birgitt somna in, tufft. känns jobbigt, men de är de ända rätta mot henna, hon mår inget bra nu med sin mage.

kampen..

kan inte hela kampen om att bara överleva, bli lite lättare? Jag vill leva, men inte såhär, kämpar så gott jag kan, ger allt jag har, men står ändå still och stampar. Ångesten river, inombords gråter och skriker jag.

tårar

Ångest, kaos, och kvävda skrik... Tårar, smärta, och en inre panik..

.......


sitter...

sitter inne på hand i hand nu. Läkarsamtalet blev avbokat, han va tydligen sjuk. Grymt jobbigt, känns som jag väntat på den tiden grymt länge. Men de får gå ändå. I morgon blir en sorg dag.

hmmm

kan inte sova, massa tankar far runt i huvudet.. tänker mycket på vissa i skåne, undra om de kommer glömma bort mig snart.. psyk i kristianstad va min "fammilj" väldigt länge. saknar vissa, så mycket...

en talande text, just i kväll


john blund??

kommer han till mig snart?? behöver sova,, måste va pigg och fräsch till i morgon. Första mötet med psykläkaren här. Är så van att van min gamla i skåne... Alltid rädd för nya förändringar, även fast de oftast går bra. Har fortfarande ont sen jag ramlade i trappan innan idag. aj aj. hatar detta väder. Skrivit brev till man gamla psykolog idag. ska skicka de i morgon.. =) nu blir de film, tills john blund kommer.. vill inte ha massa otäcka mardrömmar i kväll. Inga gamla minnen... all värme och styrka till er som läser min blogg

design???

någon som vill hjälpa mig med min design på bloggen?` Need some help!!!! min dag har varit rätt kass. Ramlade i trappan och slog mig rätt duktigt! Den va as hal trappan. =( nervös inför i morgon...

ska in till city

ska in och göra en del små ärenden. sen ska jag handla lite, börja på diet idag. ska ta tag i allt nu. Har fått nog av att vara ett fetto Ska kolla på Wallander sen !!!

stannar hemma idag...

Stannar hemma idag. Avbokade tiden hos Kitta. Måste vila. Är helt skakig. Trött. Mår illa. Ont i magen. Ska titta på without a trace nu, sen blir de långpromenad med Tilda, sen vila igen. Ska va pigg och glad tills onsdag, första läkarmötet med min nya här i mölndal.

inte sovit..

har inte kunnat sova i natt alls. I stället blev de att kolla på flera avsnitt av without a trace. Älskar den serien. Jag mår kasst idag. Känner mig konstig. Är inte social idag alls. Orkar inte de.

video hälsning


sommar, ärr

Känner mig alltid lite plågad jag älskar värme, men samtidigt plågas jag över visa mina ärr. Vill inte göra andra illa till mods. Jag är van vid dem, de är en del av mig, och mitt förflutna. De blir frågor varje sommar, oj, vad har du gjort? Alltid tar de emot att svara. Jag orkar inte med alla oroliga frågor, jag är jag, vill bara få vara.

tänker tillbaka, SAKNAR...


=(

fundera, men blir inget klokare. Var fan har min själv diciplin tagit vägen? Innan hade jag mer koll på mat och träning, idag , ja, vad händer? jag förfaller. Varit ute och gått extra mycket sista veckan, men vad hjälper de lilla? Måste komma igång igen, Vill ha tillbaka min kontroll.

kasst!!

somnade i morse kl 06.00 efter en helt vaken och ångestfylld natt. hela dagen idag har jag känt mig som en zombie. Varit ute på långpromenad med Tilda, de va rätt skönt väder idag. Stör mig på telia just nu, ska få tillbaka pengar därifrån, men de kommer ju aldrig *suck*

yeah..

Hängt tvätt, lagat mat, ska sen damsuga. Det går undan idag. Letar jobb och sökt två. Till hösten blir de studier igen. Sovit jätte dåligt, värk i kroppen. Men försöker att inte tänka på de. Ska dricka mitt kaffe, och sedan bege mig ut på en långrunda med Tilda. Gått mycket mer den sista tiden. Tänker redan på nästa vecka , den lär bli tuff. Har en jobbig grej på onsdagen. =( Tisdagen ska jag träffa min nya läkare, är lite nervös för de. Men hoppas att de går bra, att han är en ok läkare och lyssnar, inte bara dömer. Sen har jag ju två tider hos Kitta. puuuhh kommer va slut efter den veckan.

Pain

har så jäkla ont. Spänningsvärk i huvud, nacke och axlar. Värre än vanligt idag. Varit ute på en långrunda med Tilda nu, de va skönt att röra på sig lite. Är rätt nöjd med denna dag.

ska ta tag i...

ska ta i tag med studierna nu. Ska söka till nästa termin. Har bestämt mig nu!!!! Ska försöka få tag på en kopia på mitt slutbetyg, men vet inte riktigt vart jag ska vända mig, och hur de går till.

...

Frölunda nästa....

=)

va så nice igår att Linnea va här!!! hade en bra dag, inte så mycket ångest och minnen. Men i natt har de varit mycket mardrömmar. Så jag har inte sovit allt för mycket. Nu ska jag snart i väg till Kitta, prat time. Ska läsa lite av mina gamla journaler där med.

en okej dag

Har en okej dag =) snart kommer Linnea på besök, så skoj!!!! De ekade i kylskåpet när jag öppnade de idag, de som fanns va några ägg, så jag fick bege mig och handla, kallt och jäkligt! Prova kläder idag, ser inte klokt ut i gaderoben nu. Kaos.

panik..

har en panik känsla i hela kroppen. obehagligt. Vill bara skrika ut min smärta, vill låta tårarna rinna, men jag biter ihop. Vill inte va svag. Varit ute på en långrunda till med Tilda. så kallt... skönt att gå av sig lite ångest. nu blir de en film, sen sova.

slö

känner mig fortfarande helt slut, matt i kroppen. Precis varit ute på en lång runda med Tilda, behöver vila nu. Försöka hämta lite nya krafter... Kaffe kaffe kaffe blir de massvis nu.

fly..

jag vill fly.... *panik* ångesten är stark, gråter, och skriker inombords.

today...

idag blir de en slappe dag, ska bara hämta ut en grej på posten och handla lite mat. Sen blir de lite "jobb" framför datorn, bara vara hemma och mysa med vovven. vad ska ni göra idag?

mår...

vet inte hur jag mår, mår inte bra, men heller inte dåligt. Jag bara finns... tänker inte , känner inte, allt är lixom avstängt!

trött..

är fortfarande helt slut efter resan till skåne, de tog på alla mina krafter. Samtalet med Kitta gick bra. Och mitt avslutningssamtal med catharina gick oxå bra, men de va ledsamt att säga hejdå. Hon va min STORA trygghet i skåne. Men är glad för de åren jag gick till henne. Annars vet jag inte vad jag ska säga om resan, träffade några från släkten, de va trevligt. Dagarna hemma hos mamma va som de va. Men de va kul ändå, fast jobbigt. Och få träffa alla mina syskon och deras lilla valp va skoj. Blir nog en resa ner igen i mars.

psykolog time...

ska till Kitta nu snart. Fortfarande helt slut. Hatar att de är så jäkla kallt. Fryser som bara den. Snön e väl fin, men jag vill ha vår och sommar, lite varm sol.

inte ...

inte bloggat när jag varit i skåne dessa dagar. Uppdatering kommer i morgon. Helt slut nu.. natti natti

Nytt år..

jaha då va de ett nytt år. Hoppas på att de blir ett bättre år 2010. Firade nyår med vänner, de va jätte trevligt. Men va rätt bakis i går, och låg hela dagen. ska städa lite nu, och packa de sista inför resan till skåne i morgon.

RSS 2.0