knas....

mår okej, men ändå dåligt. Helt knas. Mår okej att jag kan hantera allt, än så länge, men förstår inte vad som händer i mig. Jul och nyår betyder mest smärta för min del. =(

psykolog time...

varit hos Kitta i eftermiddags. Ett riktigt bra samtal, blev visst över tid, vi tog en kaffe och cigg med =) Önskar alla kunde ha en lika bra psykolog som jag hade i skåne och nu här med Kitta! Alla är värda de!! Kämpa på, snart hittar ni rätt! I morgon blir de fyverkerier i gbg, sen trevligt sällskap hos Anette, sen mer raketer vid 12 slaget! Sen hem och sova!!! Är redan trött bara jag tänker på allt! Ska spåna ider till bok grejjen när jag åker till skåne på söndag. Ser fram emot att träffa min förra psykolog på måndag!!!! <3 =)

irriterad just nu...

så irriterad!!!! går och lägger mig snart!!!

trött..

helt slut i kroppen varit de i ett par dagar nu. Känner mig as trött, och kallsvettas. Don't feel good.. Varit inne och handlat lite på bolaget, till nyår. och nu närmar sig resan ner till skåne med.. På söndag åker jag.

tjoohoo

Knas dag!!! ska snart in till centrum och hämta en grej, sen vidare till läkarbesök. Tydligen va de en manlig läkare, men men. de går nog bra! I morgon är de tig hos Kitta igen. =) skriver mer när jag är hemma från läkaren....

oj..

oj, glömde skriva, fått tid till läkare i morgon kl 13.00 Jag hoppas att de går bra.. Får se vad de säger..

En fråga...

Jag haft en fråga, eller en önskan att fråga..... Min psykolog har skrivit en bok för många år sedan om övergrepp. jag har varit inne länge på att skriva min berättelse,mitt liv..... Min önskan va då att få göra de ihop med min psykolog. Och idag vågade jag ställa frågan, hon lät positiv till de... vi började spåna lite ide`r. vi får se vad som händer.. känns som jag gjort bort mig..

samtalet..

samtalet gick jätte bra! men ändå har jag knas tankar. riktigt knas knas.. skriver mer sen...

skickat i väg..

skickat iväg min gamla mobil nu. (gammal o gammal) alla fall. de va en från england som ville ha den. Eller den va till hennes dotter som just nu är i Nigeria! Shit. jaja, har aldrig skickat innan, men de gick bra! :P Är så nöjd med min rosa samsung touchwiz!! Love it! iaf, just nu...... sen va jag på apoteket, hämtade massa medicin, och köpte en del saker till mitt misslyckande. Sen snabbt in och köpa lite vin. Sen va jag tvungen att ladda mitt buss/spårvagn s kort! *suck* dyrt..... och sedan fick jag i väg ett brev. sen gick jag hem. Och en bil höll på att köra över mig, han sladdde om kom upp gångbanan. de va centimeter ifrån mig. fan va rädd jag blev. Väl hemma möttes jag av min älskling, Tilda blev överlycklig när jag kom, fast hon bara varit själv i en timme.

1 timmes sömn.

Fick sova mellan 1 och 2 i natt! Sen har jag varit uppe sen dess. känt mig pigg hela tiden, men nu börjar jag bli slö! Men har mycket att fixa idag. Ska göra massa ärenden kl 10.00 sen till Kitta i eftermiddag. Jobbigt lite att komma dit, och berätta om "misslyckandet" men de får gå de med. Hoppas alla ni får en bra dag. De ska jag med försöka ha.

vaknade...

jag vaknade 12.30 idag. Helt sjukt. Å va ändå trött. Kroppen känns så tung. Varit ute med vovven en runda. Snart är de V75 =) håll tummarna.... sen blir de långpromenad...

hoppas..

hoppas john blund hittar hit i kväll. behöver lite sömn. Hade lite för ont inatt för att sova. I morgon, hur vädret än är ska jag ut och gå mycket. rensa tankarna, och samtidigt rasta hunden.

stängt *fan*

apoteket är stängt i morgon och övermorgon. Kommer bli knäpp, behöver mina insomningstabletter.. och lite andra grejjer för att fixa med misslyckandet i går. *suck*

jäkla väder...

hör öser de ner regn *suck* måste snart ut med hunden en runda.

kAoS

kaos i mitt huvud. Smärta hit, smärta dit. Förstår inte varför, jag alltid misslyckas. Varför föll jag tillbaka igår? FAN rent ut sagt! Inget bra, och vad hjälper de nu, att jag ångra mig? De är ju redan gjort, skadan är redan skedd. Känns som alla ska ut och partajjja inte jag, ska ta de lugnt. Kanske ett glas vin sen i kväll, och nån bra film.

=(


some pain..

aj, min hals gör ap ont!!!! Och mitt misstag i går gör med ont!! en aj aj aj dag..

en dag som alla andra..

Inga förväntningar på julen, inga positiva iaf. Bara försöka överleva ångesten, koaset, ensamheten. Min självhat blev kraftigare och allt starkare. Kunde inte stå emot. Ångesten rev och slet i mig.. jag vill bara få allt att sluta. Jag vill inte dö, bara försvinna bort. Bara få andas, bara vara. Jag vill bara fly i från allt, men mest från mig själv. Jag svek mig själv idag igen....

skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiker........

men va fan spelar de för någon roll? Jag skriker inombords. Strulat till de ordentligt idag, får ta tag i de i morgon.... Allt blir inte som planerat!!!! Verkligen inte. Och jag har bara mig själv att skylla, jag jag jag. Och åter jag!!!!!

mitt hjärta


julen..

julen är för många ett rent helvete. Alla stressa, handlar för mycket, och sen får de ångest. Bara för att man måste leva upp till alla krav. De vill ge sina nära och kära allt, de vill att de ska ha en bra jul. Sen på julafton, fast många gråter på insidan, ler de, de är ju jul, då ska man va glad. Hyckleri!!!!

<3 <3 <3


Tilda önskar er en god jul

Själv är jag less på denna dag. =( vill att den ska va över

julafton...

snart julafton, en halvtimme kvar typ, skriver jag med en bitter ton. Hmm. klart jag önskar alla en god jul, och att alla får de trevligt. jag och julen hör inte ihop. en jäkla massa dåliga minnen kommer i kapp mig. fan fan

oj,

jag köpte en V75 idag, trodde de sprang på lördag, med denna va visst redan idag. Håll tummarna nu ;)

Min älskling i snön <3


ego bilder typ, fast ändå not!!! me don't like


puss av älsklingen <3


ego <3


*bilder*

Tilda bus bus i snön nu ska mina mardrömmar ta slut!!! *hoppas* detta ljus fick jag av Kitta, det kommer brinna hela julen =) mina nya varma stövlar!!!

bilder..

bilder kommer i kväll, på mina fina nya saker!!! Och mina underbara julklappar!!! Är så glad och tacksam för alla dessa fina människor i mitt liv..

snart ut i snön..

ska snart ut i snön med Tilda. Ska ta med kameran denna gången, glömde den sist. Ut och traska i snön med mina nya fina stövlar ;)

less

less på de mesta....

trött

är så trött, fast jag sov tills 11 idag. ska snart bege mig in till stan en runda. skriver mer sen.

vilken mat o dryck..

haha kokar soppa, och dricker vin. ja vilken middag.,. men frös när jag va ute i snön med tilda, behöver nått varmt.. ;)

Ny hår färg, längd och en piercing till ;)

oh my goood vilken dag... skriver mer sen..

halsont..

halsont och och täppt. Yeah kul att vakna till de i morse, eller not!!! Måste in och handla lite ändå, och paketen kom visst idag i stället!! samtalet med Kitta gick bra, fick en julklapp av henne!! Så gulligt! Sedan kom Martha och Anette på en fika, och sedan Anna med familj på ett snabbbesök. Fick en drömfångare, kanske slipper jag mardrömmar nu?? *hoppas*

snö

äntligen en massa snö!!! redan busat med vovven ute i morse. paket kommer nog idag. mina nya fina stövlar!! hehe kanske ska till Kitta idag, vet inte om hon är frisk än.

väntar..

väntar på två paket som jag beställt. Hoppas de kommer i morgon. Är helt ivrig, vill dem nuu.. ska ut med tilda en runda nu i kylan. kallt kallt

äckligt.

äckligt mätt! Blä, men gott va de, de tyckte tilda med.. Helt uppsvullen känns de som, ingen nice känsla. Behålla de eller spy upp de???

missa..

Jag missar min bror i skåne. Han åker ner från stockholm den 25. Lite synd, man träffar ju inte honom jätte ofta in real life. men vi pratar iaf ofta. ska bli kul att träffa ALLA mina syskon, ser fram emot de. saknar dem. Och sen vill jag ju träffa mammas nya hund, en kopia av min Tilda typ. konstigt...

hmm

mår rätt okej idag, inte värre än vanligt iaf. men allt känns tråkigt tycker jag. Betalat räkningar och biljetter, ska städa snart... *suck* vad kan liva upp en tråkstämmning???

sovit..

sovit okej i natt! Idag är de tråk söndag.. så jag ska städa lite o så.. Hoppas att Kitta är frisk tills i morgon.

jul..

hm, ja julen blir inte som den brukar, de blir jag och vovven bara. Och de tycker jag ska bli skönt, inte de, men bara att de brukar vara så annorlunda. Men jag valde att åka ner till skåne den 3 jan, slippa allt detta konstig stohej i familjen, massa falska leenden. I år är de jag och vovven. Får köpa nått fint till henne, mig bryr jag mig inte om. men vovven ska få present, och en massa köttbullar. Hon är mitt allt!!

pratar..

pratar med andra som genomlider ett helvete. Försöker va stark, säga de rätta!!!' ANMÄL!!!!!Men vet hur svårt de är, vet hur jag själv skulle reagerat! En halvtimme kvar sen är tävlingen slut på Zaras blogg http://zara82.blogg.se/ passa på att tävla, själv önskar jag denna julklappen över allt annat!!!

hatisk..

livet är egentligen okej, varför är jag inte nöjd med de? Minnen terra mig, och jag är liten rädd och ledsen. Kaos. hatar mig själv, känner mig äcklig och ful!!! hata....

hmm..

Blir nog ingen vinst på V75, de ser dåligt ut =( jaja. Snart går tävlingen ut på zaras blogg zara82.blogg.se/ va med och tävla. Jag skulle dö av lycka om jag vann detta. Hårförläningen <3 De skulle få mig att känna mig "finare" jag vill ha långt hår igen, men de tar tid som allt annat... och att köpa de själv, ja de går inte efter vovven veterinär besök. Men vill hellre att hon mår bra, än att jag ska känna mig "fin" så nu håller jag mina tummar och vovvens tassar på att vinna lite hår <3 hoppas ni alla har en okej kväll. Njut och mys, jag har massa ljus tända, bra musik. ett glas vin och min kära vovve. Livet är okej.. =) Bokat resa ner till skåne nu. 3 till 6 januari. Den 4 kommer jag va i min gamla stad Kristianstad.. Hoppas vi ses då ;)

kallt...

Kallt ute, men fryser mest inombords.

betsämmt mig.

jag ska ha kontrollen, i natt ska jag sova så gott!! De förflutna får jaga mig i morgon i stället. I natt ska jag sova och vila ut. Hoppas på samtal på måndag, hoppas att Kitta är bra tills dess. Nu har jag en hund som sover under täcket, och en rast lös Caroline, jag orkar inte göra något, för kroppen är trött.. Men hög varv i huvudet är minst lika jobbigt

hur har dagen varit??

jo, den har varit okej antar jag. Ikväll är de lite ångest och starka minnen. Är lite ledsen... Men klara mig... Tack för alla kommentarer!!! De värmer mitt hjärta!

fredaaaa

Hmm, nått kul som händer? För min del blir de nog bara film och lite gott vin, och massa mys med vovven.. Förskyld igen!!!!! Klara inte riktigt kylan i Gbg. hatar den vinden.. haft massa obehagliga minnen i natt. Sen vågade jag inte sova på några timmar. Ska försöka skriva ner lite av de i helgen, kanske rita nått med..

V 75 ;)

Jag har aldrig spelat på hästar, fattar inte ens hur man gör. Men eftersom jag bor typ granne med Åby travet, och V75 körs här i morgon, tänkte jag att de va dags att testa.. hehe caroline fattar noll, men hoppas på tur ändå..

Min kärlek...

Tittar på henne, och gråter. jag älskar henne så mycket, hon är min bästa vän. Mitt allt. Utan henne klara jag mig inte. Sitter och nästan gråter för en dag som inte är här, en dag förlora jag henne. någon dag är jag ensam. Försöker slå bort de tankarna. Jag har henne nu, haft henne i 5 år, kommer ha henne många år till <3 älskar bara henne så mycket att de nästan gör ont!

Måste bara..

Måste bara säga en sak, när jag växte upp vågade ingen se min misär, i tonåren, vågade en del. och de räddade mig. jag är tacksam för all hjälp jag fått. Och för dej Sofia att du hjälpte mig, jag fick se hur en " vanlig" familj ser ut, hur de är mot varandra. de väckte mycket smärta, men är gott före mig idag. Jag är tacksam för allt du gjort!!! Tack, du underlättade kaoset under gymnasiet... Och vissa på psyk, tack.. och vissa jaja vi ses inte mer. Många är väldigt bra, men en del är riktigt dåliga och förstör, de förstörde för mig, och andra vänner. så är vården i Kristianstad.. Men de som jag avgudar, de vet vilka de är. De har hjälpt mig otroligt mycket!! De har gett mig än längtan efter att sträva efter livet..

luft..

need some luft!!! ska ut, måste ut, panik känsla. Passa på att ta kvällsrundan med Tilda samtidigt.. Mest kaos, lessenhet, rädsla. jaja.. ut,,, bye

caroline, den dåliga..

vad tänker folk egentligen om mig? Att jag är en värdelös , äcklig, hemsk människa? de kändes så efter samtalet.. Och de va ändå från försäkringskassan.... vad tänker andra? jag vet hur jag ser på mig själv. Jag hatar mig, men de beror ju på övergreppen. De har gjort mig självhatisk.

åhhhh så faller man..

de ringde privat nummer tänkte först inte svara. Men de va från försäkringskassan, och hela samtalet va jobbigt och obehagligt. Hon började samtalet med en irriterad och otrevlig röst. Fick förklara sen för henne, hur de låg till, IGEN.. fast hon hade papperna framför sig!!! Kan hon inte läsa? skit samma, min poäng i allt, om man ringer inom jobbet, så får man väl ha lite hyffs. Man kan ju inte bete sig hur som helst. Jaja, blev ledsen, och rädd. Så onödigt. när de inte alls behövde vara så...

Min nya jacka =)

Tilda gör se redo för promenad, för att köpa frimärken till Tildas julhälsning till alla. Och., ja, de klia visst... så kollar hon på mej, Räcker de inte med kort?? Love her

Små saker..

små saker kan gör en så glad!! Jag är tacksam för mitt liv, min hund och mina vänner. Ni gör så jag orka kämpa på!!! Jag är en överlevare, jag ska fixa detta. Fick en tidig julklapp av släkt. så jag har varit och handlat en röd jacka. Snöade in mig på de, och letat efter nån fin, och idag hittade jag den. I morgon kommer mina stövlar som jag beställt. Fasiken här i Göteborg är de kallar än de va i skåne. Kallt på ett annat sätt. Vinden här dödar mig!! jag är glad idag... ingen blev som planerat,men allt slutade ändå bra =)

avbokat...

tiden hos psykologen är avbokat =( hon va sjuk idag. Hoppas hon krya på sig snart!!! Nu kryper de i kroppen, vad ska jag hitta på idag då? *blev genast rastlös* Har en hat dag. Igen. mot mig själv. Och mitt hår växer inte.. tappar de mesta. va tvungen att klippa av de innan, för de va så slitet. Saknar mitt hår. Känner mig ful och skabbig just nu. varför är de inte en massa snö här? de är ju snö överallt annars.. när ska jag få busa med vovven i snön? Hoppas alla får en toppen dag!!!

ute på kvälls äventur...


hmmm..


lite lite snö...

Tilda tycker de är kul när de snöar.. gick och handlade cigg =)

tävling <3

är med i en tävling på http://zara82.blogg.se/ gå in och tävla du med ;) Jag vinner aldrig något, men de är ju en kul grej. Hårförlängning är ju inte helt fel. Haha , alla som vet hur jag är, vet att de passar mig perfekt. jag och mitt hår... ;) Skulle va den perfekta julklappen till mig själv denna julen blev ju inte som jag tänkt de riktigt. Blev en dyr räkning hos veterinären i stället. Men de är de klart värt! Bara min älskade bästa vän mår bra ...

mysko..

Inte nog med att man lider rätt ofta när man e vaken, men inte ens i drömmarna får man vara i fred. Helt skakig när jag vaknade, och ont alldeles stel i kroppen. Kaffe kaffe kaffe, räddar min morgon. Va ute med Tilda sen, helt yrvaken, höll på att ramla ordentligt. fasiken, de va jätte halt. ska ut och gå en långrunda sen, bara gå av mig lite. I morgon är de dags för psykologen igen. Får se hur jag mår, om jag orkar läsa lite journaler, tyckte de va rätt spännande sist. De är ju mitt förflutna, mitt gamla liv. Om jag inte känner mig tillräckligt stark, tar jag de efter jul. Sitter här med mina julkort, och fundera, när är de man ska skicka dem? Tilda e så söt på dem, min lilla tomte vovve.

some

some pain...

tacksam..

är så tacksam för vänner som finns. tacksam över att ha er i mitt ni liv! Ni är bra!!!! Kämpa på för rättvisa! <3 Ni är starka, vi är överlevare..

....

Idag blir de till att ligga och titta på film. Orkar inte göra nått, ont i njuren. är de inte bättre tills i morgon ska jag ringa vårdcentralen.

john blund var är du?

john blund har nog gått vilse, han hittar inte lessna caroline i kväll.

alone..

känner mig ensam, inte egentligen fysiskt, skulle inte palla att ha nån här just nu, utan inombords psykiskt. Undra vad som händer i mig? Vad händer med min kropp? Varför har jag ingen kontroll längre, minnen kommer och nocka mig, och jag ramlar till marken. Är jag en galen människa? Eller bara lite skadad av livet, av allt de som hänt?

en bra dag.

Dagen har varit okej. Samtalet hos psykologen gick bra tycker jag. Fått dit mina journaler med, så kikade lite. Gu va en del skriver dömande. Hallå, jag är med en människa... hoppas jag iaf. Har lite ont idag. Dels i armen. Den gör jätte ont. Men har börjat få ont i njurarna med. Hoppas att de inte är en njurbäcksinflamation igen. pain. Hur har eran dag varit?

I hope..

hoppas på en lugn dag. En dag utan fullständig panik. En dag, där jag bara får andas normalt. Ska ta bussen om en stund mot frölunda. Hoppas på ett okej samtal. känner mig lite ledsen inombords.

ny dag, nya tag =)

jaha, då va de ny dag!!!! Mindre ångest idag?? , jag hoppas så. Natten va hemsk, men förväntade mig inte att den skulle vara bra , efter en sån jobbig kväll. Mardrömmarna satt i länge efter jag vaknade. Men nu känner jag mig redo att möta den nya dagen. Ska till Kitta i eftermiddag. Får se hur de går.

Mitt hjärta skriiiiker smärta...


har en skabbig kväll.

Har en hemsk kväll. Mycket obehag i kroppen. Känner mig skabbig, äcklig och hemsk. Ser ett äckligt monster när jag tittar mig i spegeln och bli spy färdig. Skrubbat mig två gånger ikväll. *jobbigt* I kväll är de mycket flash backs, och minnen. Ångesten river i mig. Ingen bra kväll med andra ord. Men hoppas att morgondagen blir annorlunda. hoppas så....

En låt alla borde lyssna på


hatar julen..

jag hatar faktiskt julen, eller har gjort i alla år. För mycket dåliga minnen. Min i år är de nytt!! Jag och älsklingen och vår första jul i Göteborg. =)

så här trött e ja...

går runt i mjukiskläder, är som en zombi, söndergråten sen i natt. jaja, that's me P.s. titta längre ner i bloggen på tilda i sin tratt.. ;)

vad händer idag??

vad ska ni hitta på idag?? skriv en kommentar ;) Själv är jag halvdöd som vanligt. varit ute med vovven nu. Tänkte bara titta på nån film. andas, andas, varför ska de va så svårt att andas ibland? Får inte luft. Vill lägga mig och dra täcket över huvudet. men nej, vad hjälper de i längden? I morgon har jag samtal hos psykologen. De behövs =) sen måste jag ringa läkaren. min nya som jag aldrig träffat än.. är nervös för de. Känner mig i vägen, jobbig och besvärlig..

kärlek <3

Mitt liv, min kärlek, min bästa vän, ja mitt ALLT!!! Är ju så klart min vovve Tilda! Hmm, som ni inte visste de redan, så som jag tjatar om de, men de är viktigt. =) "din varma nos, på min blöta kind, en liten puss av älsklingen min" <3

Här kommer två bilder... =)

Skratta inte nu, är kass på att rita. men som sagt de hjälper mig med ångest och lessenhet.

ledsen nalle , som jag ritat..


favvisar som gått varm hela natten..

sarek - zara har sån fantastisk röst! De andra med.. sara löfgren sen älskar jag Liten ängel, med sofia kjällgren. hehe de är min natt musik. hjälper mig att komma till ro. annars lyssnar jag gärna på låtarna concrete angel Alyssa lies älskar låtar med bra texter!! Är inne i olika faser just nu... Jaha nu är de lucia. Hoppas alla får en mysig dag. Önskar faktiskt att jag va i skåne men bara för idag. Zara , från sarek ska sjunga där i kväll.. Blir nog fint. Undra om de är något fint här i Gbg idag. har inte ens kollat.. Fick samtal från en faster. jaja. länge sen jag pratade med henne. hon hade hört att jag inte åker ner till skåne till jul. Utan att de blir till nyår i stället. Haft en konstig natt. konstiga , obehagliga drömmar. minnen från förr. kände mig skakis när jag vaknade. Men är nu redo för denna dag!!

natt.

usch, ska sova, måste sova. Men rädslan kommer alltid krypande när natten är här. Som vanligt har jag min löjliga små saker som får mig att känna mig trygg. Vovven hops mig, lugn musik, och min nalle. Låter helt skumt kanske, är 25 år och har nalle, men de har blivit en trygghet. När jag ska sova, blir jag oftast liten igen. Och de lilla barnet i mig behöver sin nalle. Sov gott alla... natti natti

nyårslöften..

jag har gjort mitt med de egentligen. Man lovar massa saker som man vill uppnå, men som oftast inte händer, för man slutar tänka på de efter ett tag. Hysteri att lova en massa saker man ändå inte kan hålla. Mitt "löfte" för nästa år, är att FÖRSÖKA vara snällare mot mig själv. Försöka kämpa på, hur motigt de än är...

ska.

ska lägga ut lite bilder sen. Ritat en del idag. Löjliga bilder egentligen. Men viktiga ändå för mig. =) och till den som frågade innan, bilder på lägenheten kommer med, har tagit dem idag. hehe ska bara hantera klart ångesten för i kväll. lyssnar på musik. flyr in i drömmarnas värld. och tänker, gu va saker kunde varit annorlunda om människor inte va så elaka mot varandra. Tack Irene för dina kommisar. Är bara glad om jag kan vara till någon hjälp. Finns här..

jag borde..

jag borde va jätte tacksam över mitt liv. Att jag har chansen att bli bra. Alla fina människor jag har runt om kring mig nu, och ändå strular jag ofta till allt för ångesten äter upp mig. Jag vill leva, jag vill andas, bara vara. Men hur gör man de? Brukshandsvisning på livet tack? Jag är en överlevare. Jag kämpar, för att just bara få vara. Något många tar förgivet för. Men jag ger inte upp så lätt, döden har lockat många gånger. Men jag är starkare..

hetsätnings attack på väg..

fan, jag som känt mig lite duktig. jag skötte maten = noll mat, nu faller jag. varför är jag så svag. hatar dessa attacker. äter hellre lite och kräks, än dessa fasansfulla attacker. ångesten efter åt är hemsk. Även om jag kräkts. dåliga värdelösa caroline. varför kan du aldrig göra något rätt??

de snöar..

Försöker hitta lite jul stämning i allt inre kaos. Sitter och tittar på film, julgranen är tänd, och julstjärnan i fönstret. Och en massa levande ljus. Mys pys med vovven. Försöker iaf. Men de är inte lätt. Och den andra baksidan är att jag inte gillar julen annars. Jul = ångest. Men försöker ändra på de nu. Nu är de min egen jul. Min och vovvens.

ska..

ska rycka upp mig lite nu, och laga lite lyx fredags mat. sen ska jag ta ett långt bad, och försöka rita av mig lite ångest. jaja, får se hur de går.

klago dag

riktig klago dag. =( vill vakna upp, och vara ångestfri för en stund.

sorry, men..

förlåt, men de är bara en jävla fucking skit dag. orkar inte bry mig om nått. fan kaoset skriiiiiker i mig.

vill bara sova..

vill bara sova bort allt just nu. Ångest spöket river och sliter. sovit dåligt flera nätter. är bara så trött..

off idag.

känner mig slut. men kämpar på ändå. Packat upp de sista nu, och i en påse hittade jag något som fick mitt hjärta att nästan stanna. Varför spara man sånt? sånt som man lider av att se? Usch.

säger nog...

säger nog go natt redan, ska kolla på barn film typ. och mysa med Tilda. och slåss med tratten... ;) sov gott alla..

mat..

mat, jävla mat. man behöver äta, jag vet.. men ångesten som kommer efter då? står inte ut!! Försöker hålla igen på allt, idag är kl 19.31 inte ätit nått än. Vet att man ska äta regelbundet., men de är jävligt svårt när man får panik efter varje måltid. Kräks ofta nu. eller de gör jag alltid, mer eller mindre.. men nu är de mycket.. Snart ska jag bära saker. Borde få i mig nått. *suck*

jaha.

hur blev allt då? bra fråga?!? Samtalet gick väl bra.. iaf för henne. Jag var rätt snäll. Eller, jag höll tillbaka mycket idag. Kan inte gränserna för mig själv, när jag pratar om vissa saker så får jag kroppsminnen. Och de skulle ja ju inte ha. så jag höll tillbaka mycket. Lämnade min teckningar iaf. Tilda mår bättre och bättre!!! Så glad för de. Idag har hon varit duktig, fast hon pratade av sig hos psykologen med. =) väntar på anna och anette ska komma, med de sista sakerna.. bye så länge

sover kasst

trött, sover konstigt. Tilda mår bättre! Haft lite ont i natt igen, grymtat. Men är pigg och glad. Slagit mig i natt igen. De är världens parodi här på nätterna, tur ingen ser de. Jag är peppad inför samtalet, nu jäklar. Jag vill ha förklaringar efter förra samtalet, som va ett förjävligt samtal. Ingen mening för mig att sitta där, om jag inte få vara mig själv. De borde ju va där, jag verkligen kan vara jag. jag får se hur detta samtal blir. ska i väg och handla lite, sen bege mig till frölunda.

Vad vill du läsa?

Något du vill att jag ska skriva om? =)

älsklingen skickar lite julstämmning till alla..


=(

hade ingen kraft alls idag, sovit och ätit för lite. Men nu har jag återhämtat mig. Ladda för samtalen i morgon... Grrr... caroline är irriterad.. nu jäklar.. =) ska bli trevligt att träffa henne ändå.. De tråkiga idag är att jag inte kom in idag till stan, för att träffa Zandra och Jens, innan de åker hem till norrland igen =( Förlåt!!! Vi ses snart igen!! De får vi se till... tack för att ni bodde hos mig i helgen. Nice!! <3 Tilda mår bättre och bättre. Hon är så duktig. Älskar henne.

ritade av tilda..

haha.. kan inte rita, men de är kul

lugn och behaglig musik.

lyssnar på lugn musik idag. Mitt inre behöver det. Dricker kaffe. Gosa med älsklingsvovven

slagen i natt..

jag och vovven somnade tidigt i går. men hon typ har slagit mig hela natten med hennes tratt. Tilda har velat sova på mig, ha huvudet nära, och de va inte jätte lätt. Vaknat flera gånger på att hon slog till mig. Jaja, idag är hon pigg tycker jag. Vanliga Tilda är tillbaka. men hon blir sur att hon inte kan pussa mig ibland som vanligt. så jag får sticka in huvudet i tratten, då blir hon nöjd. =)

irriterad över vissa..

dels va jag arg hela dagen igår, blev så arg, besviken och ledsen. grät.. Pratat med psykologen igen, och de känns fortfarande inte bra. Men idag lägger jag allt de åt sidan, idag är de min älskade hund som ska ha hela mig. mitt fokus. Idag har de varit "annat" idag handlar de om min vovve. Gör allt för henne, men blir påverkad såklart när hon ligger och har ont, och när hon är helt väck emellanåt. Irriterad på familje medlemmar idag. En fick hjälpa mig rejält idag, två andra ringer och pratar om deras jobbiga. Hallå tänker de inte på att jag precis fått hem min hund. Klart jag är ledsen, fast ändå jätte glad för snart får hon må bra. Men så är de i man familj, ingen lyssnar på andra. i deras värld finns bara jag jag jag. Blir irriterad. orkar inte lyssna på de. Tycker bara att de borde ha lite mer förståelse för andra människor. Och inte bara tänka på sig själva ... jaja jag har lämnat skåne, bye bye, jag lever, och jag hoppas att andra inte uppfattar mig lika dant som jag uppfattar dom. Jag försöker verkligen, jag har de tufft, men med känslan för andra finns iaf kvar. Jag kan jag göra något för någon annan så gör jag de. Hoppas ni vet de... tagit bort stygnen idag med. De gick bra...

min älskade hund..

Hon har varit hos veterinären idag. Hon fick två lugnande sprutor, men sen blev hon nersövd och opererad. Sen fick hon smärtstillande. Min älskade vovve vacklade fram till mig, helt groggy efter narkosen. Nu ligger hon här bredvid mig, hon har ont. Grymtar fram små ljud, men mest är hon trött!!!! Älskar dej Tilda!!! Du är mitt allt! <3

Hipp hipp hurra, idag är tildasfödelsedag..

Men hon har ont, men ska få hjälp av veterinären, hon säger som jag, tänk lite extra på henne i morgon 9.30, hon gillar ju inte främmande veterinärer.. usch... älskar henne. Min kärlek, mitt allt, fyller 5 år idag!!! <3

inte människa

är inte människa idag, känner mig och konstig. Är inte social idag. Varit hos Kitta nu. ja, varken sämre eller bättre. tom, galet känns de. jaja, inatt blir de sömn hooppas jag, sen ska jag till veterinären med tilda 9.30 håll tummar och tassar att de går bra!!

kommentarer??

vill ha lite kommentarer på allt, inlägg, känslor tankar, frågor ;)

julklapp, öppnad ;)

fick en julklapp av Zandra och Jens. Så perfekt va den, världens snyggaste tröjja. blev så glad!!!! tack tack.. glad i allt elände med vovven. ska ut med henne nu, blir bara en kort runda efter hon haltar.

dööör

eller ja, de känns så. kaos. vill att älsklingen min ska MÅ bra. <3 <3 <3 älskar min kära vovve Tilda, min prinsessa

vovven har ont..

jag får så ont i mitt hjärta. Tilda har ont i ett "sår" på benet. ser inte kul ut. ska ringa veterinären i morgon o beställa tid. hatar när hon inte mår bra! hon är mitt ALLT! vill att hon ska må bra.

självsakade tankar..

ja, de finns, de styr mycket av mina tankar. De är tankar. Jag SKA stå emot. De är inte mitt liv längre. De är inte jag, idag kan jag iaf ventilera lite hos psykologen. Jag har bra stöd. Jag kan fixa detta!! Jag MÅSTe fixa de!!!!!!!!!!!!!!!

trött

oj är så trött. somnade innan i kväll och vände mig fel, och ramlade ner på golvet o slog mig. jaja klump äckliga carro.. sån e ja. jag är så trött orkar inte va vaken, men rädd för att sova., rädd för drömmarna. rädd..

nice..

Hade en riktigt trevlig dag i går. Så kul att träffa Zandra igen!!! Vi käkade pizza.. och drack öl och vin. massa tända ljus... sedan åkte vi in till stan och checkade läget. Satte oss ute faktiskt och tog en öl på drottning gatan. De va faktiskt inte kallt.. eller de kanske berodde på alkoholen. Hmm. :P Anledning till att vi satt ute, var för att jag hade min lill älskade vovve med mig. Tryggt och bra att ha henne med sig. <3 älskar henne över allt annat! Fast hennes sår har blivit värre ,tro hon har lite ont idag. Så de gör ont i mitt hjärta...

knas

känner mig knas knas. Nätterna är konstiga. vaknade i panik idag. varit och handlat cigg nu och postat brev. snart kommer älskade lilla Zandra och hennes pojkvän Jens. ska bli så kul...

så jävla trött

är så hemskt trött. varit på samtal. mitt huvud och kropp är helt borta.. *suck* har en klago kväll..

wiiee

gu vilken natt. inte sovit mycket. Men känner mig rätt ok ändå. Ska snart bege mig till Kitta hoppas på ett väldigt bra samtal. I morgon kommer Zandra till maj ;) ska bli så kul. Hoppas bara jag är för tråkig, med kaoset inombords.

FAAAAANNN

både till tekniken och till mitt inre idag. INGET funkar! fan fan fan

pratat..

Pratat precis med Kitta ( min psykolog) kände bara att jag behövde höra hennes röst. Att hon fortfarande finns. Får så löjliga tankar ibland. Men hon lät lika hoppfull som mej just nu, efter kaoset som varit. Ska till henne i morgon eftermiddag!!! har inte ens hunnit njuta av detta vackra väder.. Hmm.. fy skäms på mej själv...7

I feel good =)

har en bra dag i allt kaos. Njuter faktiskt, att ångesten inte är här just nu. =) önskar jag kunde be ångest spöket att flytta ut för gott... men vågar inte.. vågar inte ens viska de..

fina människor..

Åh så fina människor som de finns!!! Glad över att ha ALLA i mitt liv. Hoppas att jag ger er något tillbaka.

Kaos natt..

varit en tuff natt, med mycket ångest och mardrömmar. Men jag fixade det. Men e slö idag. Ska läsa lite och sen måla. Får ur mig min ångest lite. skriver mer sen.. bye bye

hmm

små saker gör ont.. så himla ont. att se att en mamma bryr sig jätte mycket om sitt barn, ta hand om den när den e sjuk. aj aj mitt hjärta. Lilla caroline saknar den tryggheten... Löjligt. jag är stor nu!!! Men ändå i bland väldigt väldigt liten...

I'm proud

jag är stolt idag.,, hur ofta händer de. Jag är jag. jag är caroline, med allt vad de innebär. Mitt förflutna har gjort att jag är den jag är idag!!

så många..

så många som behöver hjälp, så många barn och ungdomar som blivit utsatta. Sitter framför datorn och läser.... blir jnu inte chockad, de har ju varit så för mig med, men antalet ungdomar som mår dåligt är ju sky högt!! *skrämmande* Skulle vilja ta allas problem. Jag kan bära dem, bara de får må bra, och ha ett värdigt liv.

RSS 2.0