fundering..

I många många år, sover jag alltid med extremt mycket kläder på mig. Känner mig tryggare då på något sätt. Även fast jag flyttat till en helt ny stad och är TRYGG, har jag ändå stort behov med massa kläder. Känner mig löjlig. Ibland när jag har mina flash backs Av övergreppen, kramar jag min nalle och min älskade hund, går tillbaka och blir lite. Jag skäms över de. Vill känna mig "vuxen " i alla situationer.. Inte bli den där lilla, rädda, ledsena caroline

Kommentarer
Postat av: Birgitta "Blondie" Andersson

Underbara, vackra lilla tjej! Blev skakad då jag läste nårgra av Dina inlägg. Vad har Du egentligen varit med, stackars barn. Kommer ihåg min egen barndom, den påminner - och sådant ska ingen liten tjej behöva uppleva. Och jag vet hur det är att plågas av demoner och ångestkorpar. Ska iväg nu, men i morgon ska jag gå in och läsa allt på Din blogg. Sänder Dig massor av varma kramar! Kämpa på Raring!

PS. Känner Du min dotter Mille? DS

2010-02-20 @ 12:53:39
URL: http://www.blondiebloggar.blogspot.com
Postat av: din mipp gummz

naaw gummz... jag sover mä en kudde mellan bena och i fosterställning ibland såå då e vi tramsiga båda två.... tycker du e fin gumman så du vet:) jag har mä en nalle;)

2010-02-21 @ 01:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0